Gökçebey’de Siyasi Temsilcilerden Başkan Öztürk’e Nezaket Ziyareti
Gökçebey Belediye Başkanlığı’nı, ilçenin siyaset camiasında yer alan önemli isimler ziyaret etti. Belediye Başkanı Vedat Öztürk, makamında gerçekleşen nezaket ziyaretinde konuklarını ağırladı.
Ziyarete; AK Parti eski Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Boran, MHP ilçe teşkilatı üyeleri Vacit Çiloğlu ve Satıbey Bodurcuk ile İYİ Parti Gökçebey İlçe Teşkilat Üyesi Atakan Çiçek katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Gökçebey’in gelişimi, ilçede hayata geçirilen ve planlanan belediye çalışmaları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vedat Öztürk, konuklarına teşekkür ederek, “İlçemiz için ortak akıl ve iş birliği içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
Ziyaretçiler ise Başkan Öztürk’ün bugüne kadar yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek, belediyenin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirtti.





