14 Mayıs Cumhurbaşkanlı'ğı seçimlerinde 50+1 oranı yakalanamadığı için 2'inci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı üyelerinden
MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Zonguldak Milletvekili adayı Murat Kotra ve AKP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan Zonguldak Belediye Başkanı
Ömer Selim Alan'a ziyarette bulundular.

28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2'inci tur seçimleri öncesi bir arayan gelen  başkanlar gerekleştirdikleri sohbette yol haritasını ele alındı.
Ziyaret fotoğraflarını paylaşan Belediye Başkanı Alan paylaşımında; ''“İl Başkanımız  
Mustafa Çağlayan, MHP Zonguldak İl Başkanı Sayı  Mustafa Öztürk ve il yönetim kurulu üyesi Sayın Mehmet  Ali Güldaş ve MHP Zonguldak Milletvekili adayı Sayın  Murat Kotra’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.