İYİ Parti'nin Ankara Buluşmasına Zonguldak'tan Destek

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı ve Emekli Vali Yavuz Erkmen, 14 Mayıs’ta Ankara Lozan Meydanı’nda gerçekleştirilen İYİ Parti Grup Toplantısı ve Anıtkabir ziyaretine katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen programa Zonguldak’tan da partililer destek verdi.

Programın ardından değerlendirmede bulunan Erkmen, toplantının coşkulu ve anlamlı geçtiğini belirterek, “Bizler de orada olarak bu gururu arkadaşlarımızla birlikte yaşadık. Katılamayanlar, görsel mecraların yetersizliği nedeniyle bu kalabalığı belki tam olarak görememiş olabilir. Ancak milletimiz olan bitenin farkındadır. Cumhuriyetimiz sahipsiz değildir,” ifadelerini kullandı.

Erkmen, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na olan güvenin her geçen gün arttığını vurgulayarak, “Vatandaşlarımız aslında kendi geleceklerine, Cumhuriyetimizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan son kaleye, Cumhuriyet bekçilerine destek veriyor. ‘Sevr’e hayır, Lozan devletimizin tapusudur’ diyoruz,” şeklinde konuştu.

“Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sözleriyle açıklamasını tamamlayan İl Başkanı Yavuz Erkmen, Anıtkabir ziyaretinin de büyük bir anlam taşıdığını belirtti.