Zonguldak’ta Bayram Boyunca Yoğun Güvenlik Mesaisi: 229 Ekip, 1.671 Personel Görevde
Zonguldak Valiliği, Ramazan Bayramı süresince il genelinde güvenlik tedbirlerinin aralıksız sürdürüldüğünü açıkladı. Hem bayramın ilk gününde hem de ikinci ve üçüncü gününde ekiplerin sahada aktif görev yaptığı bildirildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre; bayramın üç gününde de 229 ekip ve 1.671 personel, vatandaşların huzur ve güven içerisinde bayramlarını geçirebilmesi için görev başında bulundu. Emniyet ve Jandarma teşkilatlarının koordineli çalışmalarıyla il genelinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.
Ekiplerin sahadaki varlığı devam ederken trafik ve asayiş denetimlerine de ağırlık verildi.
Yetkililer denetimler sırasında, bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Özellikle trafikte ve günlük yaşam alanlarında kurallara uyulmasının hayati önem taşıdığı vurgulanarak, küçük ihmallerin büyük üzüntülere yol açabileceğine dikkat çekildi.
Zonguldak Valiliği, tüm vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulunarak, “Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için lütfen kurallara uyalım” mesajını paylaştı.













